لوگو نیماد
جستجو
ورود / عضویت

چرا فروشندگان باید مانند کارآفرینان فکر کنند و 7 راهکار برای آن

کارآفرین

این مطلب را به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

فروشندگان موفق با ​​کارمندان متوسط شما فاصله زیادی دارند. رویکرد نمایندگان فروش درجه یک نسبت به کار بسیار بیشتر از این است که ماهانه به تعداد معینی فروش برسند. چراکه آنها شبیه یک کارآفرین حرفه فروش خود را دنبال می‌کنند. اگر آماده اید که حرفه فروش خود را به سطح بالاتری برسانید، وقت آن رسیده است که ذهنیت یک کارآفرین را برگزینید و بازار فروش خود را به همان روشی که آنها یک تجارت را مدیریت می کنند، مدیریت کنید.

چرا فروشندگان باید مانند کارآفرینان فکر کنند؟

پیش از هر چیزی باید بدانیم که فکر کردن مانند یک کار آفرین به عنوان نماینده فروش به چه معناست؟

خواه یک حوزه خاص، سرویس یا حساب مشتری را مدیریت کنید، بلاخره بخشی از تجارت شرکت شما وجود دارد که مسئولیت درآمدزایی آن بر عهده شماست و این یک مسئولیت بزرگ است؛ به خصوص در یک فضای رقابتی. اما می دانم که شما آماده روبه‌رویی با چالش ها هستید.

به عنوان صاحب کسب و کار بازارتان،  شما باید درک درستی از بازار هدف خود داشته باشید، اینکه چگونه رویدادهای کنونی و جهانی ممکن است بر صنعت و مشتری شما تأثیر بگذارد و چه شرکت های دیگری که همان محصولات شما را عرضه می کنند، در اولویت قرار دارند.

وقتی نوبت به تفکر مانند یک کارآفرین می رسد، ذهنیت شما از مهارت های شما مهمتر می شود. به هر حال، اگر شما تا کنون به عنوان نماینده فروش فعالیت کرده اید، بدان معنی است که شما پایه و اساس فروش را می دانید. اکنون وقت آن است که دانش خود را گسترش داده و قدرت کسب و کار خود را بالاتر ببرید.

در اینجا چند روش وجود دارد که فروشندگان می توانند از یک ذهنیت کارآفرینانه برای فروش بیشتر استفاده کنند.

7 راهی که فروشندگان می توانند مانند کارآفرینان فکر کنند

کارآفرین - چرا فروشندگان باید مانند کارآفرینان فکر کنند و 7 راهکار برای آن - نیماد
  1. تصور کنید که صاحب شرکت خود هستید.
  2. خود را به عنوان یک متخصص معرفی کنید.
  3. مهارت گوش دادن خود را افزایش دهید.
  4. مالکیت بازار یا قلمرو خود را ایجاد کنید.
  5. کمبود ها و نیازهای مشتری را شناسایی کنید.
  6. یک طرح تجاری ایجاد کنید
  7. خلاق باشید

1. تصور کنید که صاحب شرکت خود هستید.

اگر مالکیت تمام شرکت را داشتید و مسئولیت شکست ها و موفقیت های کسب و کارتان، با خودتان بود، آنگاه چگونه عمل می کردید؟ احتمالا کارتان را جدی تر می گرفتید و تا آنجا که می توانستید برای جلوگیری از شکست تلاش می کردید

هنگامی که در تلاشید تا معامله ای را ببندید و فروشی را انجام دهید، آیا صرفا اینکار را به این خاطر انجام می دهید که رئیستان را از خودتان راضی نگه دارید و انتظاراتش را برآورده سازید و یا این کار را برای سود بیشتر شرکت انجام می دهید؟  اولی، طرز فکر یک کارمند است که با نظر رئیس شرکت انگیزه پیدا می کند و دومی طرز فکر یک کارآفرین است که انگیزه خود را از رشد تجارت و کسب و کار می گیرد.

این یک تغییر مهم برای فروشندگانی است که به داشتن ذهنیت کارمندی عادت کرده اند. داشتن یک ذهنیت کارآفرین، مسئولیت پذیری شما را بیشتر می کند تا تجربه عالی را به مشتری خود ارائه دهید، و به شما کمک می کند تا در دراز مدت فروش بیشتری داشته باشید.

2. خود را به عنوان یک متخصص معرفی کنید.

به عنوان یک فروشنده با تجربه، بسیار مهم است که خود را به عنوان یک متخصص معرفی کنید  اگرچه ممکن است شما محصولتان را خلق نکرده باشید، اما وقتی صحبت از بازار و کالاهایی که می فروشید می شود، باید بتوانید آنگونه صحبت کنید که انگار محصول را خودتان ساخته اید. هنگامی که با یک مشتری احتمالی یا یک مشتری بالفعل صحبت می کنید، او می خواهد که شما را به عنوان متخصصی که برای حل مشکلش نیاز دارد، ببیند.

ایجاد حس تخصص در چرخه فروش به شما اعتبار و مالکیت می دهد، نسبت به آنچه که می فروشید و در نحوه تعامل با مشتریان.

3. مهارت گوش دادن خود را افزایش دهید.

کارآفرینان موفق مشتریان ایده آل خود را به خوبی می شناسند. آنها می دانند که نقاط ضعف مشتری چیست، مشتری چگونه می تواند از محصول آنها منفعتی کسب کند و و به احتمال زیاد مرتباً با مشتری خود در تعامل اند، و می دانند که  کلید برقراری تعامل مثبت با آنها، گوش دادن است.

با استفاده از مهارت های شنیداری فعال و  قوی و همچنین رفتار مانند یک کارآفرین متعهد که واقعاً با مشتریان خود تعامل دارد و آنها را می شناسد، دقیقاً می فهمید که مشتریان شما به چه چیزی احتیاج دارند. با استفاده از این روش می توانید بازخورد ارزنده ای از خریداران احتمالی و مشتریان فعلی خود دریافت کنید که می تواند به شما در ارائه خدمات بهتر در معاملات فعلی یا آتی کمک کند.

4. با مشتریان قلمرو خودتان در تعامل باشید.

مالکیت بازار یا قلمرو خود را ایجاد کنید. برای فروشندگانی که از قلمرو یا منطقه خاصی حمایت می کنند، داشتن احساس مالکیت و تعامل در کنار یکدیگر، هنگام خدمت به آن منطقه می تواند به شما یک مزیت رقابتی نسبت به دیگران در بازار بدهد.

حتی اگر از نظر فیزیکی در آن منطقه حضور نداشته باشید، باید بدانید در منطقه ای که مشتریان شما در آنجا قرار دارند چه می گذرد. خواه موضوعی باشد که در تیتر اول اخبار محلی نمایان است، رویدادهای مهم یا کسب و کار های جدیدی که در منطقه باز می شوند، دانستن این موضوعات و اینکه چه چیزی در ذهن مشتریان آن منطقه می گذرد می تواند به شما بینش ارزشمندی برای ارائه بهترین پشتیبانی از مشتریان بدهد.

5. کمبود ها و نیازهای مشتری را شناسایی کنید.

کارآفرینان به طور مداوم به دنبال روش هایی برای ارائه پیشنهادات جدید و مهیج برای درگیر کردن مشتریان خود هستند. این مسئله همیشه شامل راه اندازی محصولات یا پیشنهادات جدید نیست می تواند شامل شناسایی نیازهای مشتری یا مشتریان بالقوه شما و صحبت درباره روش هایی باشد که پیشنهادات شما می تواند این کمبود را برطرف کند.

6. یک طرح تجاری ایجاد کنید.

هنگامی که فردی به دنبال تأسیس کسب و کارش است، معمولاً با ایجاد یک طرح تجاری برای ترسیم فعالیت خود قبل از راه اندازی شروع می کنند. به عنوان نماینده فروش، شما نیز باید رویکرد مشابهی داشته باشید.

ایجاد یک طرح تجاری فروش هنگام ورود به یک چرخه فروش جدید یا شروع به آماده سازی برای فروش یک محصول جدید، فوق العاده ارزشمند است. داشتن یک برنامه استراتژیک برای مشخص کردن آنچه در دوره فروش سه ماهه یا سال آینده می خواهید بدست آورید، می تواند شما را با اهدافتان همسو کند و مسئولیت پذیری بیشتری به شما بدهد.

7. خلاق باشید.

صاحبان کسب و کارها، به ویژه کار آفرینان، معمولاً تمایل دارند حلال خلاق مشکلات باشند. کارآفرینان کسانی هستند که به تنهایی می توانند از پس فکر کردن برای حل مشکلات برآیند و به راحتی و روی پای خودشان کارهای مختلفی را مدیریت می کنند.

به عنوان نماینده فروش، می توانید با جستجوی راه های جدید برای انجام کارها، روح خلاق کارآفرینان را در خود مجسم کنید. خواه در حال شناسایی فرایندهایی هستید که می تواند باعث صرفه جویی در وقت و ساده کردن کار مدیر شود، یا به دنبال راه های جدیدی برای تعامل با مشتری هستید، خود را به چالش بکشید و کارها را به صورت خلاقانه مدیریت کنید. نگران این نباشید که خارج از چارچوب فکر کنید. تاکتیک های جدیدی را امتحان کنید که می تواند به بهترین وجه در خدمت مشتریان یا کل تجارت شما باشد.

اگرچه فکر کردن مانند یک کارآفرین می تواند یک تغییر ذهنی بزرگ باشد، اما پتانسیل ذهنی قوی را برای حرفه فروش به شما می دهد. برای توصیه های بیشتر در زمینه پیشرفت شغلی، این لیست از کتاب های کارآفرینان که هر فروشنده ای باید بخواند را بررسی کنید.

ترجمه شده ار سایت Hubspot

به این مطلب امتیاز بدهید:

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره نیماد

جهت تماس، فرم زیر را تکمیل بفرمایید.

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تماس با کارشناسان:     91012460-034