لوگو نیماد
جستجو
ورود / عضویت

هوشمند سازی کسب‌وکار

این مطلب را به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

تعریف هوشمندسازی کسب‌وکار

هوشمندی کسب‌وکار اصطلاحی است که از اواسط دهه ۱۹۹۸ میلادی مطرح گردید و به معنای تبدیل داده‌ها از شکل اولیه آن‌ها به چیزی است که تصمیمات تجاری بتوانند بر آن اساس گرفته شوند.

در تعریف دیگری

هوشمندی کسب‌و کار یعنی فرآیند بالا بردن سوددهی سازمان در بازار رقابتی با استفاده هوشمندانه از اطلاعات موجود در سازمان در فرآیند تصمیم‌گیری تعریف‌شده است.

هوشمندسازی کسب‌وکار به چه معنایی است؟

هوشمندی کسب وکار

کسب‌ و کار، سازمان یا شرکت شما داده‌های پراکنده، ناهمگن و گوناگونی دارد. اعداد و ارقام فروش، ورودی و خروجی انبار، اطلاعات مشتریان، هزینه‌ های اداری و … هرلحظه در حال تغییر هستند.

هوشمند سازی کسب‌ و کار (سیستم سازی) شامل نرم‌افزارهای کاربردی، مدل‌های کسب‌ و کار و الگوهای استانداردی است که به شما کمک می‌کند تا با جمع‌آوری داده‌ها، آن‌ها را به اطلاعات اثربخش، کارگشا، قابل‌فهم و قابل ذخیره برای تصمیم‌گیری‌های استراتژیک بعدی تبدیل کنید.

بیشتر بدانید:سیستم سازی چیست؟

با هوشمند سازی کسب‌وکار، فرآیندهای کاری و وظایف داخلی را پیگیری کرده و با پردازش، تجزیه‌ و تحلیل اطلاعات و استخراج گزارش‌ های مختلف، فرصت‌ های جدید را شناسایی کنید، هزینه‌ ها را کاهش دهید، در میزان مصرف انرژی و منابع صرفه‌جویی کنید و به پیشرفت کسب‌وکار خود سرعت ببخشید.

هوشمند سازی کسب‌وکار، معمولاً برای تقویت کسب‌ و کار های سنتی انجام می‌شود، به صورتی که شکل کلی کسب‌ و کار به همان حالت سنتی خودش باقی می ماند و فقط برای انجام بعضی از امور، از ابزار هوشمند استفاده می‌شود.

مثل فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و شهروند که شکل سنتی فروشگاه فیزیکی خودشان را حفظ کردند ولی با استفاده از ابزار هوشمند، می‌توانند اطلاعات مشتری‌ها و خرید هایشان را جمع کنند و با تحلیل سیستمی این اطلاعات، تصمیم‌ های بهتری برای فروش بیشتر بگیرند.

اینکه چه کسب‌ و کاری باید به چه شکلی هوشمند شوند، کاملاً بستگی به نوع کسب‌وکار، نوع محصول و خدماتشان و همین‌طور بستگی به نظر و نیاز مشتریانشان دارد.

در یک دهه گذشته تمامی سازمان‌های برتر، سرمایه‌گذاری‌ های بسیاری بر روی هوشمند سازی کسب‌ و کار (سیستم سازی) و فناوری اطلاعات اعم از نرم‌افزار و سخت‌افزار انجام داده‌اند.

در عصر اطلاعات، کسی که اطلاعات دارد، دارای قدرت است. هر سازمان و شرکتی که از این قدرت برخوردار باشد در صنعت و حرفه خود در مقایسه با رقبای خود متمایز و ممتاز می‌شود.

سازمان‌ ها و شرکت‌ ها و محیط پیرامونی آن‌ ها، امروزه با سرعت حرکت و تغییر می‌کنند. اخذ اطلاعات صحیح در زمان صحیح اساس و پایه موفقیت و چه‌بسا بقای سازمان است.

فواید استفاده از هوشمندسازی کسب‌وکار در سازمان

بیشترین بهره‌مندی از هوشمند ی کسب‌وکار، امکان دسترسی بی‌ واسطه به داده‌ ها توسط افراد مرتبط در تمام سطوح سازمان است. در این صورت این افراد قادر خواهند بود که با داده‌ها تعامل داشته باشند و آن‌ ها را تحلیل کنند و درنتیجه بتوانند کسب‌وکار را مدیریت نمایند، کارایی را بهبود بخشند، فرصت‌ها را کشف کنند و کارشان را با بازدهی بالا انجام دهند.

در ساده‌ترین حالت هوشمندی کسب‌وکار اطلاعاتی راجع به وضع کنونی کسب‌وکار به مدیران تحویل می‌دهد.
با استفاده از هوشمندی کسب‌وکار، اطلاعات در زمان مناسب و با انعطاف بیشتری در اختیار مدیران قرار داده
می‌شود.

به این مطلب امتیاز بدهید:

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره نیماد

جهت تماس، فرم زیر را تکمیل بفرمایید.

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تماس با کارشناسان:     91012460-034