لوگو نیماد
جستجو
ورود / عضویت

نقش هوشمندی کسب‌وکار در بهبود عملکرد سازمان

این مطلب را به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

نقش هوشمندی کسب‌وکار در بهبود عملکرد سازمان

در مقالات قبلی به تعریف سیستم سازی و هوشمند سازی و فواید آن در کسب‌وکارها پرداختیم در این مقاله به نقش هوشمندی کسب‌وکار در بهبود عملکرد سازمان می‌پردازیم.

در مرحله اول لازم است تا فرآیند دسترسی به اطلاعات تسهیل گردد، به‌گونه‌ای که تصمیم‌گیرندگان در هر زمان و هر مکان بتوانند بدون نیاز به‌واسطه به اطلاعات مربوطه مراجعه کرده و انواع تحلیل‌های موردنظر خود را انجام دهند.

همچنین نمایش اطلاعات بایستی به گونه‌ ای باشد که امکان انجام بررسی از ابعاد مختلف وجود داشته باشد تا مدیران در صورت نیاز به‌راحتی تأثیر هریک از عوامل را مشاهده کرده و دلیل آسیب‌های سازمانی را جستجو و تحلیل کنند، ازاین‌رو هوشمندی کسب‌وکار می‌تواند تأثیرات بسزایی در کسب مزیت رقابتی در سازمان‌ها داشته باشد.

جهت تسهیل در دسترسی به اطلاعات نیاز است که ابتدا به خودکارسازی و مکانیزه کردن فرایندهای سازمان و درنهایت به الکترونیکی کردن گردش مکاتبات و سرویس‌های خود بپردازید.

برای دستیابی به هوشمندی در کسب‌وکار لازم است ابتدا فرایندها در سازمان شما شناسایی شود. این امر به تجربه و دانش بسیاری درزمینه مدیریت فرایندهای کسب‌وکار نیاز دارد. پس از طی این مرحله نیاز به طراحی مدل فرایند و داده‌ها در سازمان وجود خواهد داشت.

پس از پیاده‌سازی و اجرای فرایندهای سازمان یکی از راه‌هایی که همواره سبب افزایش کارایی و سودآوری سازمان می‌شود تحلیل و بهبود فرایندهای سازمان خواهد بود. (برای سهولت در این کار شما می‌توانید از نرم‌افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری استفاده کنید)

۱- نرم‌افزارهای هوشمندی کسب‌وکار

جهت خودکارسازی کارها در سازمان خود ابتدا لازم است که از یک سیستم خودکارسازی اداری بهره بگیرید. این اولین قدم برای پیاده‌سازی هوشمندی کسب‌وکار و بهبود کارایی در سازمان شماست. قدم دوم جهت تکمیل فرایندهای سازمان استفاده از یکی از نرم‌افزارهای مدیریت فرآیندها می‌باشد. پیاده‌سازی نرم افزار مدیریت فرایندها در سازمان، مجموعه وظایفی که نیاز به اقدام دارند را لیست کرده و متناسب با اولویت، هرکدام را نظم می‌بخشد.

نرم افزار های اتوماسیون اداری و مدیریت فرآیندها دو روش مکمل برای رسیدن به هوشمندی در کسب‌وکار سازمان می‌باشند.

نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری نیماد (CRM) تمام این امکانات و همچنین امکانات SMS Marketing و Email Marketing را به‌صورت یکجا و منسجم در اختیار شما قرار می‌دهد

بیشتر بدانید: مدیریت ارتباط با مشتری جیست؟

2- ابزارهای هوشمندی کسب‌وکار

ابزارهای هوشمند سازی کسب‌وکار بر اساس نوع کاربری مجموعه متفاوت است اما ازجمله مهم‌ترین این ابزارها سیستم ویپ، نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری، سایت معرفی خدمات و فروشگاه اینترنتی و نرم‌افزار حسابداری است البته در این راستا ابزارهایی مؤثر هستند که به‌صورت یکپارچه کار کنند و به مدیریت مجموعه شما کمک کنند.

نقش هوشمندی کسب‌وکار در رضایت مشتری

فناوری محور بودن سیستم ارتباط با مشتری می‌تواند به‌صورت یک سرویس یا محصول جدید، یک ساختار جدید و یا یک سیستم جدید اداری باشد. یک عامل کلیدی موفقیت برای شرکت‌ها میزان نوآوری آن‌ها در استفاده از فناوری می‌باشد که مربوط به قابلیت هر شرکت در به‌کارگیری نوآوری؛ معرفی فرآیندها، محصولات و ایده‌های جدید در بازار و سازمان است.

با توجه به اهمیت رضایت مشتری نسبت به بازاریابی توصیه می‌شود شرکت‌ها برنامه‌های خود را بیشتر در جهت ارائه نوآوری در خدمات خود مانند اضافه کردن گزینه‌هایی به خدمات،ی که ارائه میدهند و برنامه‌های تبلیغاتی جدید متمرکز نمایند.

در سطح کیفیت برابر آنچه موجب رقابت می‌گردد نوآوری در محصول یا خدمت است.

افزایش اثربخشی در سازمان

در جهت بهبود عملکرد و اثربخشی نیز باید توجه شود که شرکت‌ها علاوه بر اینکه با مشتریان خود ارتباط دارند، با شرکای تجاری یا تأمین‌کنندگان خود نیز در ارتباط هستند. مدیریت این ارتباطات ازآن‌جهت مهم است که در صورت اخلال در آن، کل یک کسب‌وکار به چالش کشیده می‌شود. شرکای تجاری ممکن است تأمین‌کنندگان کالا خدمات یا نمایندگان فروش و یا افراد و شرکت‌هایی باشند که سازمان برای فروش محصولات خود، به محصولات و خدمات آن‌ها نیاز دارد.

بسیار مهم است که این نوع از ارتباط مدیریت‌شده تا بیشترین اثربخشی و کارایی نصیب سازمان گردد؛ بنابراین توانمندسازی سازمان در ارتباطات تجاری خود به‌منظور افزایش اثربخشی و کارایی امری مهم جلوه می‌کند.

به این مطلب امتیاز بدهید:

[kkstarratings]

2 پاسخ

  1. از چه طریق می توانم با نرم افزاری که معرفی کردید بیشتر آشنا شوم؟

    1. روز بخیر دوست عزیز
      شما می توانید با ورود به سایت ncrm.ir با کلیه امکانات نرم افزار سی آر ام نیماد آشنا شوید، همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما تماس بگیرید.
      03432523010

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره نیماد

جهت تماس، فرم زیر را تکمیل بفرمایید.

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تماس با کارشناسان:     91012460-034