لوگو نیماد
جستجو
ورود / عضویت

روند سیستم سازی در دنیا

این مطلب را به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

تاریخچه سیستم سازی

بیش از ۲۵ سال از زمانی که مایکل گربر برای اولین بار مفهوم سیستم سازی کسب و کار را به طور رسمی بیان کرد، می‌گذرد. در طول این سال‌ها پیشرفت‌های زیادی در راستای توسعه‌ی فناوری صورت گرفته و امروزه برنامه‌های نرم‌افزاری مبتنی بر فناوری اطلاعات محوریت بسیاری از عملیات تجاری مانند بودجه بندی، منابع انسانی و مدیریت عملکرد را تشکیل می‌دهند.

در سال ۲۰۱۱ کتاب گربر (افسانه کارآفرینی) درباره‌ی سیستم سازی، به عنوان کتاب اول در زمینه‌ی کسب و کار در دنیا شناخته شد و این نشان دهنده‌ی اهمیت این موضوع است. فرآیند سیستم سازی جزء مهمی از کسب و کارهای امروزی شناخته می‌شود و سمینارها و کارگاه‌های آموزشی متعددی در سراسر دنیا در این زمینه برگزار می‌گردد.

اگرچه میلیون‌ها کسب و کار بزرگ و کوچک در سراسر جهان وجود دارد، اما فقط تعداد کمی از آن‌ها موفق می‌شوند به اهداف بلند خود دست پیدا کنند.

تحقیقات نشان می‌دهد که بیش از ۸۵ درصد از کسب و کارها هیچگونه سیستمی ندارند و کاملاً وابسته به اشخاص هستند؛ این مسئله آن‌ها را به شدت ناپایدار می‌کند به طوری که مدت کوتاهی بعد از آغاز کار دچار بحران‌های جدی می‌شوند.

سیستم سازی هم‌چنین درکاهش هزینه‌ها مؤثر بوده و از طریق خودکارسازی وظایف تکراری کاهش ریسک‌هابهبود عملیات‌ها حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد هزینه‌های کسب و کار را کاهش می دهد. به طور میانگین سیستم سازی در کسب و کار بهره‌وری را بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش داده و بازده‌ی فروش را ۵/۱۲ درصد افزایش می‌دهد و هم‌چنین سرعت فرآیندها را بین ۲۵ تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهد.

طراحی سیستم برای کسب و کار، نیاز به تعداد کارمندان بیشتر را تا ۱۲ درصد کاهش داده و سرعت پروژه‌ها را در کمتر از ۶ ماه تا ۶۵ درصد افزایش می‌دهد. ۷۸ درصد از سازمان‌ها سرمایه‌‎گذاری در سیستم سازی را باعث افزایش انعطاف پذیری خود می‌دانند و معتقدند که این کار به تقویت روابط با مشتریان کمک شایانی می‌کند.


چرا خودتان را درگیرکارهای بی ارزش می کنید؟

اگر شما به عنوان یک مدیر در کسب و کاری هستید وهنوز بسیاری از کارهای بی ارزش را خودتان انجام می دهید مطمئناًوقت کافی برای رشد دادن به کسب و کار تان را ندارید به خوبی نمی توانید نقاط ضعف خودتان را بررسی کنید .

اگر کمی فکر کنید میبینید که چه کارهایی را دیگران میتوانند انجام دهند ولی شما این کار ها را از کارکنانتان می گیرید و خودتان  انجام می دهید.

وظایف شما به عنوان یک مدیر فراتر از این ها است و اگر به این کارهای بی ارزش می پردازید هنوز تفکر سیستم سازی درکسب و کار شما شکل نگرفته است.

مابا تلاش های کم باید به درآمد خوب برسیم

اکثر کسب وکار ها از صبح تا شب فعال هستند ولی این تلاش آنها آنطور که باید و شاید درآمد خوبی ندارد وقتی با نگاه سیستم سازی به فعالیتهای خود نگاه می کنیم می بینیم که برخی از تلاش های ما اصلا پول ساز نیست و این کارهای ما باعث اتلاف وقت در کارمان است بطور مثال برگزاری جلسات بیهوده درکار،صحبت کردن و بحث کردن بر سرقیمت و بسیاری دیگر از این گونه موارد که باید برروی کاغذ بیاوریم تا این مسائل را بهتر شناسایی کنیم.

کارهای خود را با ایده ده هزار برابری رشد دهید

مایکل گربر ایده ده هزار برابری درکار ها را بیان می کند و می گوید:

اگر کسب وکاری بخواهد موفق شود باید ایده ده هزار برابری را برای کار های خود در نظر بگیرید.

ما چقدر در کسب وکار مان این کارها را انجام می دهیم ؟

آیا اگر بخواهیم یک کارمندرا استخدام کنیم با دید گاه استخدام ده هزار کارمند انجام می دهیم ؟

آیا اگر بخواهیم نمایشگاه برگزار نماییم بادید انجام ده هزار نمایشگاه فعالیت های خود را مدیریت می کنیم؟

آیا برای فروش محصولات خود و نوع تخفیف های قابل ارایه با دید ده هزار برابری اقدام کرده ایم؟

و امثال این گونه کارهای که باید مورد بررسی قرار بگیرد …

نتیجه:

اگر بتوانیم سیستم سازی را به نحو خوبی فرابگیریم و آن را اجرایی نماییم بسیاری از مشکلات ما کم خواهدشد.

پیشنهاد می کنم که امروز لیست کارهایی که انجام می دهید را استخراج کنید ودرنوشتن کارهایی که به نظرتان مهم نمی آیند نیز دریغ نکنید.

وقتی این کار های را بر روی کاغذ نوشتید با کارکنان خود ، فعالیت هایی را که لیست کرده اید را بررسی کنید و ببینید که آیا آنطور که مد نظر شما است انجام می شود یا تفاوت بسیاری دارد.

اگر شما چند روزی نباشید این کارها چطوری انجام خواهد شد؟

خواهید دیدکه چقدر فعالیت هایی  در کار شما وجود دارد که  نیازمند بهبود است .

پس سیستم سازی در کسب و کار ها را جدی بگیرید تا مشتریان و مخاطبان راضی داشته باشید.

بیشتر بدانید:

سیستم سازی چیست؟

مزایای سیستم سازی کسب وکار

به این مطلب امتیاز بدهید:

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره نیماد

جهت تماس، فرم زیر را تکمیل بفرمایید.

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تماس با کارشناسان:     91012460-034