لوگو نیماد
جستجو
ورود / عضویت

روش های بازاریابی

این مطلب را به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

روش های بازاریابی

بامطالعه مطلب فوق می‌توانید با انواع روش های بازاریابی آشنا شوید و مناسب با نوع کسب‌وکار خود از این روش‌ها استفاده کنید. همچنین در شرایط مختلف شما می‌توانید از چند روش بازاریابی به‌صورت هم‌زمان و یا ترکیبی از روش‌های فوق استفاده کنید.

بیشتر بدانید: بازاریابی دیجیتال

بازاریابی ویروسی

این روش برای مشتریانتان متنوع و جذاب می‌باشد. در این روش بازاریابی تلاش می‌شود تا با کمک تبلیغات پیش از عرضه یک محصول در بازار، مخاطب را برای خرید آن مشتاق کرد. در بازاریابی ویروسی، شما با استفاده از ارتباطات میان مشتریان، پیام خود را به دیگران ارسال می‌نمایید. با توجه به جایگاه ویژه‌ای که این نوع تبلیغ در سالیان طولانی در استراتژی‌های بازاریابی داشته است، شما نمی‌توانید نسبت به آن بی‌اعتنا باشید.

البته استفاده از این شیوه تبلیغات برای شرکت‌ها و برندهایشناخته‌نشده ممکن است هزینه بالایی داشته باشد ولی می‌تواند به شناخت برند آن‌ها بسیار کمک کند.

بازاریابی زنجیره‌ای

روش های بازاریابی

یکی از روش های بازاریابی قدرتمند بر روی اینترنت، بازاریابی زنجیره‌ای می‌باشد. در این روش با ایجاد لینک‌های متعدد از صدها وب‌سایت به وب‌سایت شما در حقیقت به شما این امکان را می‌دهد که مردم جهان را بر اساس نیازهایشان و خدماتی که شما بر روی وب‌سایت خود ارائه می‌کنید، راهنمایی کند.

مهم‌ترین نکته در بازاریابی زنجیره‌ای این است که برخلاف دیگر روش های بازاریابی الکترونیک، شما فقط زمانی پول پرداخت می‌کنید که به نتیجه موردنظرتان (تعداد بازدیدکننده) دست پیدا کنید.

این دقیقاً به این معنی است که شما هیچ‌چیزی را از دست نمی‌دهید، صدها بازاریاب دارید بدون آنکه پولی به‌عنوان پیش‌پرداخت به آن‌ها بپردازید. البته موفقیت در این روش، نیازمند طراحی هوشمندانه و مدیریت صحیح می‌باشد.

بازاریابی الکترونیکی

 امروزه ارسال نامه‌های الکترونیک (ایمیل) سریع‌ترین راه برای ایجاد ارتباط با مشتری می‌باشد. ارسال خبرنامه‌های الکترونیک یکی از متداول‌ترین روش های بازاریابی الکترونیک می‌باشد که با توجه به هزینه کم نسبت به سایر راه‌های بازاریابی الکترونیک مناسب می‌باشد.

بیشتر بدانید: بازاریابی ایمیلی

بازاریابی هدفمند

در این نوع بازاریابی ابتدا بازار هدف مشخص می‌شود و نیازهای آن بازار هدف به‌طور کامل و دقیق موردبررسی قرار می‌گیرد. سپس با استفاده از ابزارهای بازاریابی برای این بازار و جذب آن‌ها اقدامات بازاریابی صورت می‌گیرد.

شناخت نوع تجارت، رقبا و مصرف‌کننده هدف کمک زیادی به شما می‌نماید.

بازاریابی مصرفی

ازجمله بهترین روش های بازاریابی که می‌تواند ارتباط بین تولیدکنندگان را با مصرف‌کنندگان فراهم آورد انجام بازاریابی مصرفی می‌باشد. بازاریاب با ارتباط مستقیمی که با مصرف‌کنندگان یک محصول دارد می‌تواند اقدام به معرفی و ارائه یک کالا نماید که درنتیجه این امر شرایط لازم درزمینهٔ افزایش فروش و جذب مشتری فراهم می‌شود.

بازاریابی صنعتی

بازاریابی صنعتی شامل فروش محصول یا خدمات یک شرکت‌به‌شرکت دیگر می‌شود. تکنیک‌های بازاریابی صنعتی بر اساس تکنیک‌های مشابه بازاریابی مصرفی شکل‌گرفته‌اند، اما به شیوه‌ای منحصربه‌فرد اجرا می‌شوند.

درحالی‌که یک مصرف‌کننده، محصولات مختلف را نه‌تنها بر اساس قیمت آن‌ها بلکه بر اساس محبوبیت، موقعیت آن در بازار و دیگر محرک‌های احساسی خریداری می‌کند، خریداران صنعتی تنها بر اساس قیمت و سود بالقوه آن‌ها اقدام به خرید محصول می‌کنند.

بازاریابی چند سطحی

بازاریابی چند سطحی به معنی خرید مستقیم محصولات از یک شرکت یا کمپانی بدون وجود واسطه‌های تجاری‌ است درحالی‌که تبلیغات و معرفی محصولات، توسط خود مشتریان انجام می‌شود و ممکن است که بابت آن پورسانت بگیرند. درواقع در این روش چندلایه متعدد از افراد، بازاریابی یک محصول را برای رساندن آن به مصرف‌کننده بر عهده‌دارند.

بازاریابی محیطی

معنی این واژه به بازاریابی در محدوده‌های بسته نیز نزدیک است. این روش بازاریابی بر ارتباط میان بازاریاب و مشتریان در محیط‌های کوچک و نزدیک پایه‌گذاری شده است و در این روش ارسال تبلیغات برای مشتری از روش‌هایی مانند ارسال از طریق پیام کوتاه، ایمیل و تلگرام انجام می‌شود.

بازاریابی معاملاتی

این روش بازاریابی بر فروش تمرکز کامل دارد. روش بازاریابی معاملاتی در حراجی‌ها و خرده‌فروشی‌های بزرگ کاربرد زیادی دارد. در خرده‌فروشی‌های بزرگ شرکت‌ها با تعداد زیادی از مشتری روبرو هستند و برای افزایش میزان خرید این تعداد زیاد مشتری از روش‌های مانند کپن های خرید، تخفیفات و تبلیغات کالاها اقدام به افزایش فروش خود می‌کنند.

بازاریابی رابطه‌ای

بیشتر شرکت‌ها امروزه تلاش دارند تا ارتباط بیشتری با مشتریان خود داشته باشد. برخلاف روش بازاریابی معاملاتی که تمام تمرکزش بر فروش محصولات است.

در بازاریابی رابطه‌ای شرکت‌ها تلاش می‌کنند تا مخاطبان برندشان را دوست داشته باشند. این روش باعث شده است که مشتریان مبالغ بیشتری را برای این برندها صرف کنند. در بازاریابی رابطه‌ای شما باید از همه روش‌های فروش مانند فروش در شرکت، فروش در وب، فروش در موبایل و… بهره بگیرید.

بازاریابی باعرضه محدود محصول

برخی شرکت‌ها برای افزایش قیمت و فروش راحت‌تر محصولات خود، تعداد محصول عرضه‌شده در بازار را کنترل می‌کنند. به‌این‌ترتیب خریداران با سرعت بیشتری محصولات عرضه‌شده را خریداری می‌کنند و این در حالی است که غالباً محصولات این‌گونه شرکت‌ها از رقبا گرانتر نیز هست.

بازاریابی دهان‌به‌دهان

در این روش بازاریابی، تبلیغ کالا به‌صورت حضوری صورت می‌گیرد. مشتریان اغلب مایل به گفتگو درباره برندهای موردعلاقه خود هستند. بازاریابی دهان‌به‌دهان اولین روشی است که طی آن‌یک فرد به تهیه یک محصول علاقه‌مند می‌شود. همچنین بازاریابی دهان‌به‌دهان به شرکت و برند مجموعه اعتبار خوبی خواهد داد.

بازاریابی انبوه

بسیاری از شرکت‌ها نیاز به فروش انبوه محصولات خود در سراسر دنیادارند تا بتوانند به حیاط خود ادامه دهند. این شرکت‌ها ناچار به‌صرف هزینه‌های بالا برای تبلیغات و بازاریابی انبوه خود هستند.

یکی از مثال‌های بارز بازاریابی انبوه، شرکت سامسونگ است که در تمام بازارهای هدف خود از انواع تبلیغات تلویزیونی، پوستر و غیره استفاده می‌کند. به‌این‌ترتیب این شرکت همواره در بین مخاطبان خود در سراسر دنیا موردتوجه قرار می‌گیرد.

بیشتر بدانید: 5اشتباه رایج در بازاریابی

به این مطلب امتیاز بدهید:

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره نیماد

جهت تماس، فرم زیر را تکمیل بفرمایید.

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تماس با کارشناسان:     91012460-034